• Foreldremøter i Gard barnehage

Foreldremøte Ole Brumm tirsdag 29 august kl. 19.30
    Foreldermøte Nasse Nøff og Tussi torsdag 31 august kl. 20.00

• Barnehagedagen 2017.

Barnehagedagen 2017. Vi vil leke.

Leken og det å ha noen å leke med, er det som barn sier er viktigst for å trives.
    Barnehagedagen markeres i mars hvert år. Det er Utdanningsforbundet, Fagforbundet og Foreldreutvalget for barnehager som sammen står bak markeringen. Formålet er å synliggjøre hva barna får oppleve, erfare og lære i barnehagen. Barnehagedagen kan bidra til å spre kunnskap om barnas hverdag og barnehagens innhold.

• Lysfest

Torsdag 2 februar kl. 17.00 blir det Lysfest i Gard barnehage.
    Vi feirer at det går mot lysere tider.
    Vi spiser boller, drikker kakao og kaffe.
    Det blir refleksløype og rundt barnehagen med premie til alle som deltar.- Ta med lommelykt og varme klær..

• Høstutstilling i Gard barnehage

Flott avslutning på temauke i Gard barnehage!

• Nytt barnehageår :)

Ønsker alle gamle og nye barn velkommen til oss

• Årshis Danseskole kommer til oss hver uke.

Årshis har barnedans time for 4 - 5 åringene våre. Dansepedagogen kommer til Gard barnehage hver fredag. Her driver hun undervisningen med lek og moro og gir barna en liten introduksjon i dans. Barna syns dette er et veldig kjekt tilbud og er engasjerte. Vi er utrolig heldige her i Gard Barnehage som får være med Årshis.

• Brannvernuka 2015

• Stafettloggen